NativeLib BASA JAWA
Kamus Phrasebook Lexicon Tes
Terjemahan Conto Sinonim Antonim Gambar Pocapan

Ing ngisor iki minangka dhaptar telusuran sing paling umum sing digunakake wong nalika nerjemahake terjemahan tembung utawa tembung.